Ontharen

Met Pulzzz is definitief ontharen bereikbaar geworden voor iedereen.

Pulzzz:

  • Onthaart professioneel: veilig en definitief
  • Hanteert de goedkoopste prijsmethode van Nederland
  • Behandelt ook cliënten die elders niet verder kwamen

Je krijgt een heldere uitleg over wat een ontharingsbehandeling inhoudt en wat het je ongeveer gaat kosten. Het zal je meevallen!

Wij hebben onderzocht op welke manier ontharen het veiligst kan. Ons IPL-apparaat is helemaal opnieuw ontwikkeld om op de meest comfortabele en effectieve manier definitief te kunnen ontharen zonder allerlei vervelende bijwerkingen.

Bij Pulzzz weet je zeker dat je op een veilige manier definitief van je dagelijkse scheerbeurten afkomt. Uiteindelijk gebeurt het echt: geen rode pukkeltjes meer, geen ingegroeide haren, stoppeltjes en irritaties. Wel zorgeloos iemand knuffelen, zorgeloos op het strand, in de sportschool of het zwembad. Je weet dat je zacht aanvoelt en geen ontsierende haargroei meer hebt. Een bijkomend voordeel van IPL-ontharen ten opzichte van bijvoorbeeld harsen: je mag je tijdens de behandeling gewoon scheren: je ziet er dus altijd verzorgd uit!

* LET OP

  • Heeft u een afspraak om definitief te ontharen, dan is het belangrijk dat u zich minimaal 2 dagen van te voren scheert. Lange haren schroeien weg en dit geeft een pijnlijk effect. De behandeling zelf doet overigens géén pijn.
  • Harsen/waxen/epileren voor of tijdens de behandelprocedure wordt u afgeraden. De behandeling slaat hierdoor veel minder goed aan.

 

Leave a reply